Stress kan ramme alle – også dig!

Selv de mest robuste mennesker kan blive stressede – hvis bare omstændighederne er til det.

Når du sidder og læser på denne side, er det højst sandsynligt fordi, at du selv – eller en af dine nærmeste – er ramt af stress i en eller anden grad.

Når du bliver stresset, føler du sandsynligvis, at du har mistet overblikket og kontakten til dig selv. Det kan betyde, at der er nogle områder i dit liv, arbejdsmæssigt eller privat, som virker uoverskuelige. Eller måske føler du, at du slet ikke er dig selv for tiden.

Et af de hyppigste stresssignaler er manglende selverkendelse. Det skyldes, at stress ofte kommer snigende, og at du derfor måske slet ikke er klar over, at du er stresset.

Løsningen er ikke at løbe stærkere og være mere struktureret. Når du først har mistet overblikket og er blevet stresset, skal din nuværende situation ændres for at du kan blive stressfri igen. Og husk – andre kan som regel ikke se på dig, at du har det dårligt!

Stresscoaching er en målrettet proces, hvor du lærer dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete værktøjer til både at håndtere og til at forebygge stress i fremtiden.

Tag en GRATIS stresstest her