Hildur Patursson Rieper

Som professionel coach møder jeg mennesker ærligt, lyttende og med respekt. I ethvert samarbejde vil jeg derfor, som specialist i at stille spørgsmål, åbne op for refleksion og nye muligheder. Være i øjenhøjde og se udviklingspotentialet. Støtte og udfordre.

Ligegyldigt om man vil nå sine mål eller ud af stress, kræver forandring ny indsigt, mod og handling. At klage eller sukke indforstået er som at sidde i en gyngestol – vi har noget at beskæftige os med, men kommer ingen vegne.

Derfor arbejder jeg tillidsfuldt med personlig værdiafklaring og prioritering af det vigtige  i den enkeltes hverdag. Sammen skaber vi forandring gennem overskuelig handling. Og det går hurtigere, end de fleste tror.

Privat er jeg gift, født i 1972, mor til to drenge på 14 og 17 år og fra Færøerne. Frihedsfølelse og stærk natur er værdier, der betyder meget for mig. Også i mit arbejde med mennesker.

I perioden 1. januar 2015 til 1. januar 2017, har jeg været bestyrelsesmedlem i brancheorganisationen for professionelle og certificerede coaches ICF Danmark 

Du kan læse mere om min uddannelsesbaggrund på LinkedIn