Personlig coaching er til dig, der har brug for forandring!

Du sidder formodentlig og læser på denne side, fordi du er et sted i livet, hvor du ønsker, at der skal ske noget nyt. Måske ved du ikke præcist hvad det er, men du ved, at der skal ske noget – det er tid til forandring.

Coaching er en effektiv metode der bruges til at skabe udvikling. Det er en professionel dialog, der åbner op for nye muligheder, giver tid til refleksion og ny indsigt.

Coaching er fremadrettet og handlingsorienteret, og fokuserer på din nuværende situation. Samtidigt fungerer coaching som et bindeled mellem, der hvor du er i dag og der, hvor du kunne tænke dig at være i fremtiden.

Der kan være mange årsager til, at du vælger at opsøge en coach. Jeg bliver din sparringspartner der udfordrer dig, hjælper dig med at se dine udviklingsmuligheder og bryde gamle vaner. Jeg motiverer og inspirerer dig til at opnå det du brænder for.

Som coach kan jeg hjælpe dig

 • Hvis du er ked af det eller utilfreds uden at vide hvorfor
 • Hvis du er træt og energiforladt
 • Hvis du har brug for at ændre din livsstil
 • Hvis du føler dig begrænset af din indre kritiker
 • Hvis du er hæmmet af præstationsangst
 • Hvis du gerne vil nå de mål du sætter dig
 • Hvis du overvejer at skifte karriere uden at vide hvordan
 • Hvis du bare har brug for en at sparre med

Hvad får du ud af det?

 • Afklaring

  En personlig afklaring tager udgangspunkt i din nuværende situation og gør dig bevidst om dine udfordringer, hvor de kommer fra, og hvad du kan gøre for at ændre på dem.

 • Indre ro

  Indre ro giver dig overskud til at handle/fokusere på de vigtige ting i dit liv, så du går i den rigtige retning. Det vil give dig bedre livskvalitet og større tilfredshed.

 • Hjælp til at åbne op og reflektere

  Med speciale i at stille spørgsmål, vil jeg hjælpe dig til at (gen-) finde de ressourcer, du har brug for for at opnå det ønskede mål og forandring.

 • En handleplan

  En personlig handlingsplan indeholder konkrete og simple værktøjer, som du kan gå i gang med at bruge  med det samme.

 • En uvildig sparringspartner

  Som coach er jeg din uvildige sparringspartner, dvs. at jeg møder dig i øjenhøjde, har ingen forudindtagede holdninger til dig og din historie. Jeg har naturligvis 100% tavshedspligt.

Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig her

Ofte stillede spørgsmål

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og overordnet velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder. Coaching anvendes både af privatpersoner og i stadig højere grad i virksomheder, hvor medarbejdere eller ledere coaches på konkrete problemstillinger eller opgaver. Det er coachens ansvar at vurdere om en person er egnet til et coachingforløb eller vil kunne få bedre støtte et andet sted.

Du skal vælge coaching hvis du ønsker at udvikle dig selv.

For private giver et coachingforløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Virksomheder anvender i stadig stigende grad coaches til 1:1 samtaler. Det er ofte ønsket om trivsel, medarbejderfastholdelse og bedre resultater, der får virksomheder til at bruge coaching.

Den foregår på mit kontor i Århus eller online.

Det er altafgørende for et godt forløb at der er god kemi og tillid. Derfor er det vigtigt at du mærker efter og vurderer, om jeg er den rigtige coach og sparringspartner for dig.

For at du får mest muligt ud af coachingen, vil jeg anbefale, at du afsætter ca. 1/2 time til at overveje følgende spørgsmål:

 • Hvad er dit fokusområde?
 • Hvilket resultat ønsker du at opnå?
 • Hvad vil det give dig at opnå dit resultat?

Hvis du har lyst, kan du sende en mail med dine tanker, inden vi mødes, så ved jeg lidt om dig.

Første session varer typisk 90 minutter, og derefter 60 min.

Erhvervscoaching:

1 session á 60 min DKK 1.250

1 session á 90 min DKK 1.875

5 sessioner á 60 min DKK 5.750

10 sessioner á 60 min DKK 10.000

Alle priser er ekskl. moms.

Private coaching:

1 session á 60 min DKK 995

1 session á 90 min. DKK 1.490

5 sessioner á 60 min DKK 4.795

10 sessioner á 60 min DKK 8.995

Alle priser er incl. moms.

Klippekort gælder i 12 måneder fra første session.

Bliver du forhindret skal du melde afbud senest 24 timer før sessionens start, ellers betales fuld pris. Hvis du er forsinket til en aftale, afkortes tiden forholdsmæssigt.

Stil et spørgsmål

  Når du trykker send, modtager jeg og gemmer dine informationer, så jeg kan vende tilbage og besvare din besked. Ifølge lovgivning skal du godkende at jeg gemmer de indtastede oplysninger

  “Sjældent har jeg mødt et menneske, der har sådan en evne til at få andre til at åbne op, reflektere og handle. Hildur er et særegent talent inden for coaching”

  – Annette Back, Selvstændig konsulent