Hildur Patursson Rieper

Som professionel coach møder jeg mennesker ærligt, lyttende og med respekt. Og også med forventninger. I ethvert samarbejde vil jeg derfor, som specialist i at stille spørgsmål, åbne op for refleksion og nye muligheder. Være i øjenhøjde og se udviklingspotentialet. Støtte og udfordre.

Ligegyldigt om man vil nå sine mål eller ud af stress, kræver forandring handling. At klage eller sukke indforstået er som at sidde i en gyngestol – vi har noget at beskæftige os med, men kommer ingen vegne.

Derfor arbejder jeg tillidsfuldt med personlig værdiafklaring og prioritering af det vigtige  i den enkeltes hverdag. Sammen skaber vi forandring gennem overskuelig handling. Og det går hurtigere, end de fleste tror.

Privat er jeg gift, født i 1972, mor til to drenge og fra Færøerne. Frihedsfølelse og stærk natur er værdier, der betyder meget for mig. Også i mit arbejde med mennesker.

Udover mit arbejde som coach, har jeg været bestyrelsesmedlem i brancheorganisationen for professionelle og certificerede coaches  ICF Danmark fra 1. januar 2015 til  1. januar 2017.

Du kan læse mere om min uddannelsesbaggrund her LinkedIn