Fit Plus er til dig der vil have et holdbart resultat!

Coaching Plus & Fit by Lind har indgået et samarbejde fordi vi tror på at kombinationen af træning og livsstilscoaching skaber de bedste resultater for et varigt vægttab og en sund livsstil. Derfor har vi designet 2 unikke træningsforløb.

Vidste du, at 95 % af dem der går på slankekur, tager det hele på igen – og ofte mere til!

Vi tror på, at kombinationen af træning og livsstilscoaching skaber de bedste resultater for et varigt vægttab og en sund livsstil. Derfor har vi designet et unikt 8 ugers træningsforløb til DIG.

FIT PLUS er vores nye træningskoncept, der tager udgangspunkt i fysisk træning og dit mindset. Vi garanterer sved på panden, en forbedret kondition og en sundere livstil. Du vil tabe de overflødige kilo, få mere energi og overskud og blive bedre til at fokusere på de vigtige ting i dit liv.

 • Fysisk træing

  16 træninger á 50 min. bestående af TRX, BOSU, styrke-og intervaltræning med Lars.

 • Coaching

  3 Livsstilscoachinger á 55 min. med Hildur med udgangspunkt i dine behov.

   

 • Fællesskab

  Et unikt træningsmiljø, hvor du kommer som du er

 • Sparring

  Lukket facebookgruppe hvor vi inspirerer og hjælper hinanden

 • Kostvejledning

  2 fællesmøder med kostvejledning, hvor i bliver inspiration til en sundere kost og kan få hjælp til at lave jeres ugentlige madplan.

 • Kropsanalyse

  2 analyser af kroppens vægt, bodyage, fedtprocent mv.

Per Gundesen

Alder: 44 år
Vægttab: -6 kg
Tabte cm. -41.

12 ugers forløb

Per er et klassisk eksempel på, hvordan mange mennesker lever i en travl hverdag med små børn. Han følte sig ofte træt og energiforladt efter en lang arbejdsdag. Det resulterede i, at han tit endte på sofaen med en cola og andet ”godt” efter at børnene var lagt i seng. Han følte ikke at der var tid til træning og kunne hverken finde lyst eller overskud til det.

Per mistede sin far tidligere på året formentlig på grund af dårlig livsstil. Derfor besluttede han sig for at ændre kurs.
Per har opnået en sund livsstil, større overskud og mere energi til at gøre det han brænder for, et mere positivt syn på livet og har lært at værdsætte de vigtige ting i hverdagen.

“Jeg vil anbefale forløbet, fordi det ikke er en kur, som varer x-antal uger og så er man tilbage til de gamle vaner, men derimod en ændring af vaner, både gennem træning og coaching, så man kommer forbi både krop og hoved. Det handler ikke om et vægttab, men om, at ændre livsstil og tankegang i forhold til hvordan man behandler sin krop. Forløbet har givet mig redskaber til, både på kort og lang sigt, at få en sundere livsstil”. Per Gundesen

Camilla Porsgaard

Alder: 41 år
Vægttab: -10,4 kg
Tabte cm. -56
Forløb: 12 ugers fysisk og mental træning.

Camilla havde brug for hjælp og støtte til at tabe sig og fastholde en sundere livsstil. Hun har været overvægtig i de sidste 20 år og har forsøgt at tabe sig af flere omgange uden større held. Vægten har hæmmet hende i hverdagens gøremål og selvværdet led også under de ekstra kilo.

Camilla har via coaching, 2-3 ugentlige træninger og kostomlægning opnået et fantastisk resultat et vægttab på 10,4 kg og er blevet 56 cm. mindre målt på arme, lår, talje og hofter. Oveni det har hun fået større overskud, meget mere energi og troen på, at hun kan lykkes med sine mål. Selvværet er blomstret og hun er topmotiveret til at fortsætte sin nye livsstil.

Stil et spørgsmål

2 + 3 = ?

Jeg vil anbefale forløbet, fordi det ikke er en kur, som varer x-antal uger og så er man tilbage til de gamle vaner, men derimod en ændring af vaner, både gennem træning og coaching, så man kommer forbi både krop og hoved. Det handler ikke om et vægttab, men om, at ændre livsstil og tankegang i forhold til hvordan man behandler sin krop. Forløbet har givet mig redskaber til, både på kort og lang sigt, at få en sundere livsstil.

Per Gundesen